Tools: WordPress plugins

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Sun, 11 Feb 2024 om 01:33 PM op Michael Lups

Voor elke taak zijn er tig plugins, variërend van gratis en betaald, actueel bijgehouden en compleet verlaten, je site versnellend en vertragend. Het vinden van plugins die lekker voor jou werken kost gewoon tijd. Uit onze eigen praktijk bevelen we graag deze plugins aan wanneer je zoekt naar deze specifieke taken:

• AntiSpam door CleanTalk: premium anti-spam plugin.
  • Classic editor: zet je kekke WordPress Gutenburg editor terug naar oud en vertrouwd classic.
  • Internal link juicer: geef bij elk blog een aantal keywords op en deze plugin plaatst in je blogs en websitepagina’s links naar dat blog op die keywords.
  • Head, Footer and Post Injections: De meest platte editor voor toevoegen HTML zonder gedoe.
  • Infinite WP: beheer al je site plugins centraal.
  • Gravity Forms: professioneel formulier wat je administratief kunt connecten met je boekhoudpakket.
  • Post to Google My Business: Elk blog dat je publiceert ook doorzetten op je Google My Business profiel.
  • Pretty links: handig voor affiliates. Verklein, volg en deel elke URL.
  • SEO Flow: de WordPress plugin waarvan je nu de site bezoekt!
  • WordFence security: anti-virus, firewall en malware scan.
  • WP External links: externe link openen in een extern venster.
  • Yoast SEO: maak elk blog SEO-bestendig. Handige instellingen voor RSS, categorieën, titels, kruimpelpaden etc.

Ook niet verkeerd: SEO Math, Akismet Anti-Spam, LiteSpeed Cache, Nitropack (betaald), Republish, All-in one Migration. Voor alle genoemde plugin geldt: zelf opzoeken, bekijken en testen of het voor jou werkt.