Hoe kan ik mijn websites verbinden met SEO Flow?

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 05:34 AM op Michael Lups

Log in op SEO Flow Tool, ga naar websites. Voeg nieuwe toe.

Geef de exacte URL van de website en de partnerpagina op. Geef ook de pagina ID van de partnerpagina: deze vind je door de partnerpagina te bewerken. In de URL zie je vervolgens de page ID staan. Die geef je op in SEO Flow.

Voeg op de partnerpagina de shortcode toe waar je wilt dat SEO Flow de links plaatst:

[seoflow_links]

SEO Flow geeft je de API-code per site. Die kopieer je en voeg je toe aan de instellingen van de plugin. Ga in WordPress naar Instellingen en selecteer SEO Flow. Geef de API-code en sla op.

Nu zie je in SEO Flow onder websites de nieuwe website staan met een groen bolletje. Je kunt nu links en blogs plaatsen via SEO Flow zonder apart in te loggen.