Hoe plaats ik een blog via SEO Flow?

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Sun, 11 Feb 2024 om 01:10 PM op Michael Lups

Met SEO Flow kun je ook blogs plaatsen op gekoppelde sites. Log in op SEO Flow Tool en ga naar Blogs en klik op + Nieuwe blog.

• Selecteer een website;
  • Selecteer een categorie;
  • Titel;
  • Permalink/slug (optioneel);

• Content: plaats hier het blog inclusief linkjes, kopjes, afbeeldingen, opsommingen, YouTube URL.
  • Upload een afbeelding: deze wordt opgeslagen in de media van de betreffende site.

• Meta data (optioneel): deze is compatibel met Yoast & Rankmath.

Het blog is opgeslagen op de website zelf. Via SEO Flow kun je verder geen andere plugins gebruiken, zoals Internal Link Juicer. Daarvoor log je in op de site om het blog te tweaken.