Hoe start ik met SEO Flow?

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 07:41 AM op Michael Lups

Volg deze stappen om te kunnen starten:

1. Download de SEO Flow plugin: bekijk hier de WordPress pagina. Je kunt ook op je site inloggen, naar plugins gaan en SEO Flow als nieuwe plugin toevoegen.

2. Installeer de plugin op elke site. Houd per site het tabblad open.

3. Ga naar de partnerpagina en voeg de volgende shortcode toe waar je de links wilt beheren

[seoflow_links]

4. Login op SEO Flow: seoflowtool.nl

• E-mailadres: x
  • Wachtwoord: x

We werken met 2FA voor jouw en onze veiligheid.

5. Ga in het menu naar websites en voeg elke website toe met:

• Naam van de website
  • De URL van de website
  • Kopieer de API key, deze heb je nodig in stap 6
  • Zet een vinkje bij Actief*
  • De page id van de partnerpagina**
  • De exacte url van de partnerpagina

*Indien je de website (tijdelijk) op non-actief wilt zetten, dan kan je dit vinkje weghalen.

**De page id is te vinden in de URL van de pagina in de backend, voorbeeld: https://seoflow.nl/wp-admin/post.php?post=1&action=edit. In dit voorbeeld is de page id 1.

6. Ga in je WordPress website naar Instellingen > SEO Flow:

• Auto update: Actief
  • Actief: Actief
  • API Key: plak hier de API key van stap 5

7. Controleer of de links worden geplaatst via Links in SEO Flow Tool.

Reken op drie tot vier minuten per site.

Dit kunnen we ook (betaald) voor je doen. Stuur een mail naar michael@seoflow.nl voor meer informatie.