Hoe beheer ik links en blogs via SEO Flow?

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Sun, 11 Feb 2024 om 01:11 PM op Michael Lups

Geplaatste links en blogs kun je ook achteraf wijzigen:

• In Links, zoek op site, anchor of URL. Razendsnel vind je een specifieke link door te zoeken op de partnersite waar deze staat, het gebruikte anchor of de URL. Je kunt in delen van woorden zoeken. Klik op de link die je wilt wijzigen, en je komt in de details waar je wijzigingen kunt maken en deze kunt opslaan.

• In Blogs, zoek op site, anchor of URL. Klik vervolgens op het blog om deze te wijzigen. Deze kun je ook via de site rechtstreeks aanpassen.

• Meerdere links verwijderen kan direct vanuit Links. Selecteer meerdere links. Vervolgens kun je deze verwijderen. Er wordt om een bevestiging gevraagd.
  • Upload je links via .CSV? Bewaar deze uploads op datum en naam linkpartners voor naslag.