Hoe controleer ik efficiënt of mijn links wel geplaatst zijn?

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Sun, 11 Feb 2024 om 01:20 PM op Michael Lups

Ze staan hoor! De linkruil wordt afgerond wanneer beide linkpartners de afgesproken links en blogs voor elkaar hebben geplaatst. Maar staan ze ook echt online? Hier een rijtje tips om dit snel en efficiënt te checken?

  • Vind de partnerpagina. Je linkpartner vertelt je niet waar de link precies staat en nu moet je elke site handmatig doorlopen? Kijk bovenin in het navigatiemenu of onderin bij de footer. Check anders deze pagina’s: /partners/, /vrienden/, /tips/, /handig/, /samenwerkingen/.
  • Controleer de indexering. Wanneer de partnerpagina niet wordt weergegeven in het navigatiemenu, dan kan het zijn dat de partnerpagina helemaal niet is geïndexeerd door Google. Die link heeft dan geen waarde. Google de volledige URL met aanhalingstekens, zoals: "https://alice-meubelen.nl/partners/". Geen resultaat betekent geen indexering in Google en dus geen enkele SEO-waarde. Vraag om een andere link of stel voor om de pagina in het menu op te nemen.

Veel sites in één keer openen is gedoe. Gebruik een URL-opener zoals deze van Blossom your Content. Handig voor het bekijken van sites ter overweging of het controleren van de geplaatste links.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren