De link wordt niet geplaatst. Wat gaat er mis?

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Fri, 23 Feb 2024 om 05:31 AM op Michael Lups

Je krijgt een rood kruisje bij het plaatsen van een link of het uploaden van een .CSV bestand? Doorloop de volgende stappen om snel te achterhalen wat er mis kan zijn.

Bug finder wizard

1. Ga naar de website waar de links niet (goed) worden geplaatst.

2. Log in en ga naar plugins en zoek "SEO Flow"

3. Is de plugin nog steeds geïnstalleerd en actief? Is het een recente versie? Bekijk hier welke versie live staat.

4. Ga naar Instellingen en bekijk die voor deze plugin.

5. Staat de plugin op actief? Klopt de Domein URL nog steeds? Staat er een API key ingevuld?

6. Noteer de API of open een nieuw venster voor het bewerken van de partnerpagina.

7. Kijk in de partnerpagina of de shortcode er goed staat. Kijk in de URL welke nummer het post id is.

8. Open een nieuw venster om in te loggen op SEO Flow.

9. Ga naar sites, zoek de site op en kijk of deze nog op actief staan. Open.

10. Staat de URL, partnerpagina, de post ID en de API key correct?

11. Klik op Links updaten, om de links voor de partnerpagina te updaten.

12. Open de betreffende partnerpagina in een nieuw venster, en ververs deze 'hard' met de toetscombinatie CTRL + F5.

13. Geen effect? Probeer dan Links resetten en check weer met een harde reset.

Bovenstaande geen effect?

Schakel support in via deze link.