In welke volgorde wordt de link geplaatst? Linkvolgorde instellen doe je zo

Gemaakt door Michael Lups, Gewijzigd op Wed, 14 Feb 2024 om 12:03 PM op Michael Lups

De bovenste links krijgen meer linkjuice dan de onderste. Wie gun je dat? Je eerste linkruilpartners of juist de laatste? Of zet je liever alles alfabetisch? In SEO Flow kun je dat gemakkelijk instellen op accountniveau of websiteniveau.

Linkvolgorde op accountniveau

Ga naar Instellingen en stel de linkvolgorde voor alle sites in:

Druk op opslaan.

Linkvolgorde op websiteniveau

Op websiteniveau overschrijf je de instellingen op accountniveau. Ga naar Websites en zoek de betreffende website op. Op de websitepagina kun je de linkvolgorde instellen:

Druk op opslaan.